FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Doemscenario lonkt voor voormalig Feyenoord-ster’

Het ziet er niet goed uit voor Tyrell Malacia bij Manchester United. De verdediger is daar al veelal reserve en nu dreigt de club ook nog een nieuwe linksback aan te trekken. Hier maakt het Engelse medium The Indepedent melding van.

De Britse krant schrijft dat Federico Dimarco een serieuze optie is voor Manchester United. De 25-jarige international van Italië heeft het afgelopen seizoen veel indruk gemaakt bij Internazionale. Ook Real Madrid is naar verluidt in de race voor diens handtekening.

United zou al contact hebben gelegd met Inter in de hoop op een transferdeal. Dat zou overigens zomaar kunnen betekenen dat de Premier League-gigant dubbele onderhandelingen gaat voeren. Ook voormalig Ajax-doelman André Onana prijkt immers hoog op het wensenlijstje.

Manager Erik ten Hag ziet in Dimarco een aanwinst voor Manchester United. Dat lijkt slecht nieuws voor Malacia, die door toedoen van Luke Shaw al veelvuldig op de reservebank werd gehouden. Wel kan de Italiaan desgewenst ook op andere posities uit de voeten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *