FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Verbazing bij Feyenoord vanwege ‘veel te hoog’ bod

Feyenoord zou terug in de race zijn voor Ricardo Pepi en zelfs al een stevig bod voor hem hebben neergelegd. Volgens het medium BILD klopt het dat ze een bod hebben gedaan, alleen klopt de hoogte van het bedrag niet. Het zou gaan om een som van 10,5 miljoen euro.

Algemeen directeur Dennis te Kloese was in een eerder stadium helder: “Pepi is net als Nakamura een interessante speler. Maar Augsburg heeft ooit ruim 16 miljoen euro voor hem neergelegd. Ze willen bij een verkoop veel van dat geld terugzien en dat kunnen en willen wij niet betalen.”

Feyenoord zocht deze week nieuwe toenadering met FC Augsburg voor een mogelijke overgang van Amerikaans-international Pepi. De gesprekken daarover gaan later dit weekend door. Het bedrag wat Feyenoord voor ogen heeft, zou een stuk lager liggen dan het door BILD geschetste bedrag.

Doordat PSV vooralsnog niet doorpakte, zag Feyenoord zijn kansen schoon om de ‘Pepi-trein’ weer in te stappen. De Eindhovenaren hebben de Rotterdammers weer in de race geholpen om de handtekening van de spits, die afgelopen seizoen op huurbasis uitkwam voor FC Groningen en goed was voor dertien goals.

De kansen tussen de Nederlandse clubs liggen op het moment van publicatie meer gelijk, met een voordeel voor PSV. Er zijn ook buitenlandse clubs met belangstelling, maar Pepi zijn voorkeur ligt in de Eredivisie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *