FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Drie Feyenoorders van boven de twintig miljoen’

De marktwaardes van de spelers zijn weer berekend via de website transfermarkt.nl. En daaruit is gebleken dat er drie Feyenoorders zijn die een transferwaarde vertegenwoordigen van boven de twintig miljoen euro.

Hancko heeft nu een nieuwe marktwaarde van 25 miljoen euro, bij de vorige update was dat nog 20 miljoen euro. Daarnaast zijn er nog twee spelers met een marktwaarde boven de twintig miljoen, namelijk Geertruida met 25 miljoen euro en Gimenez met 25 miljoen euro.

Transfermarkt rekent in de totale waarde van de Rotterdammers, naast huurspelers, ook Kökcü nog mee. Zonder de waarde van de middenvelder heeft de selectie van Feyenoord nu een totale waarde van ongeveer 205.400.000 euro. Ajax is nog altijd koploper met een waarde van 273 miljoen euro. PSV staat, inclusief huurspelers, ongeveer gelijk met de Rotterdammers met een waarde van 205 miljoen euro.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *