FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat transferzomer op deze manier tegemoet’

Het is voorlopig nog erg rustig bij Feyenoord op transfergebied. Orkun Kokcu maakte dan een toptransfer naar Benfica maar het grote vuurwerk ontbreekt nog. Journalist Marcel van der Kraan heeft daar wel een verklaring voor.

In een video-item van De Telegraaf haalt Van der Kraan het vertrek van Kökcü aan. “Ik denk dat Benfica een koopje heeft. Hij is de duurste aankoop ooit voor Benfica, maar hij heeft een fantastisch seizoen gehad. Arne Slot moet nog maar zien hoe hij dat gaat opvangen”, aldus de Feyenoord-watcher. “We denken allemaal maar dat hij weer een elftal klaar zet, maar een nieuwe Kökcü is niet makkelijk te vinden.”

Vooralsnog is het behoorlijk rustig bij Feyenoord op de transfermarkt. Van der Kraan: “Dat komt ook doordat er nog niet zoveel vertrekt. Kökcü is vervangen door Zerrouki, maar ik denk dat er nog een middenvelder bij komt. Een goeie. Er zal een spits bij moeten komen. Het feit dat er nog niet veel spelers vertrokken zijn, is denk ik de reden dat Feyenoord nog niet heel actief is op de markt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *