FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil zich versterken met 21-jarige Aljosa Vasic’

De 21-jarige Aljosa Vasic mag zich in de belangstelling heugen van Feyenoord. Hier maakt de Italiaanse journalist Gianluca di Marzo melding van. Momenteel speelt hij zijn wedstrijden voor het Italiaanse Padova.

Hij speelde afgelopen seizoen 37 officiële wedstrijden voor de Serie C-club, waar hij acht doelpunten en vier assists liet aantekenen. Daarmee heeft hij de interesse gewekt van binnen- en buitenlandse clubs. Venice, Genoa, Palermo en Sassuolo overwegen hem een transfer binnen Italië te laten maken.

Feyenoord neemt de buitenlandse interesse op zich. Naar verluidt hangt er een prijskaartje om de nek van de aanvallende middenvelder, die ook als tweede spits uit de voeten kan. De komende tijd moet blijken waar de smaakmaker van Padova zijn loopbaan voortzet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *