FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Engelse reus lonkt naar Feyenoord-sterkhouder’

Newcastle United houdt de situatie rondom David Hancko nauwlettend in de gaten. Hier maakt Foot Mercato-journalist Santi Aouna melding van.

De nummer vier van de Premier League zou navraag hebben gedaan bij Feyenoord voor Hancko en weet ondertussen wat het moet doen om hem vast te leggen.1908 weet te melden dat Feyenoord en Newcastle intensiever samenwerken sinds dit jaar en dat Hancko wel eens onderdeel kan gaan worden van deze samenwerking.

Het doorgaans goed geïnformeerde Feyenoord-medium stelt dat de voor komend seizoen gehuurde Yankuba Minteh van Newcastle zonder enige scouting overkomt naar Rotterdam. Ondanks het feit dat Hancko met Feyenoord de Champions league in kan, heeft Newcastle zich eveneens geplaatst voor het miljardenbal waardoor een overstap zeer lucratief kan zijn voor de Slowaak.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *