FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat de strijd aan met Belgisch kampioen’

Calvin Stengs zal Olympique Nice deze zomer zo goed als zeker gaan verlaten. En volgens het medium Footmercato dingen er twee clubs naar zijn handtekening. Namelijk Feyenoord en het Belgische Royal Antwerp.

Hij maakte furore bij AZ en verdiende in de zomer van een transfer naar OGC Nice. De Fransen maakten ruim vijftien miljoen euro over naar Alkmaar. In Frankrijk speelde Stengs één seizoen.

Vorige zomer werd hij verhuurd aan Royal Antwerp en met de Belgische club werd hij landskampioen. Stengs zou nu weer terug moeten keren naar Nice, maar de club wil wel meewerken aan een vertrek. Het contract van de zevenvoudig international loopt nog tot medio 2026.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *