FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord richt vizier op 21-jarige aanvallende middenvelder’

Feyenoord heeft een oogje op de 21-jarige aanvallende middenvelder Aljosa Vasic. Hier maakt de Italiaanse journalist Gianluca di Marzo melding van. Hij speelt voor Padova dat uitkomt op het derde Italiaanse niveau.

Hij speelde afgelopen seizoen 37 officiële wedstrijden voor de Serie C-club, waar hij acht doelpunten en vier assists liet aantekenen. Daarmee heeft hij de interesse gewekt van binnen- en buitenlandse clubs. Venice, Genoa, Palermo en Sassuolo overwegen hem een transfer binnen Italië te laten maken.

Feyenoord neemt de buitenlandse interesse op zich. Naar verluidt hangt er een prijskaartje om de nek van de aanvallende middenvelder, die ook als tweede spits uit de voeten kan. De komende tijd moet blijken waar de smaakmaker van Padova zijn loopbaan voortzet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *