FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil Belgische laagvlieger aftroeven’

Feyenoord heeft een nieuwe verdediger op het oog. Het gaat om de Amerikaan Bryan Reynolds die afgelopen seizoen door AS Roma werd verhuurd aan KVC Westerlo.

In het afgelopen seizoen speelde Reynolds dertien wedstrijden voor Westerlo. Die club wil graag de Amerikaanse speler overnemen van AS Roma, maar de Italiaanse club vraagt een bedrag tussen de 5 en 7 miljoen euro. Westerlo heeft een bod van 3 miljoen euro gedaan, maar dat werd afgewezen. Zodoende blijft de toekomst van Reynolds ongewis.

Reynolds zelf heeft een duidelijke voorkeur om in België of Nederland te voetballen. José Mourinho, de coach van AS Roma, rekent momenteel niet meer op de Amerikaanse international, die op dit moment deelneemt aan de Gold Cup. Er is ook interesse van Club Brugge, maar voordat Reynolds serieus in beeld komt bij die club, moet er eerst spelers vertrekken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *