FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord richt vizier op speler van Sporting Gijon’

Feyenoord heeft een nieuwe speler op het oog. Het gaat om Jonathan Varane. Hij is het jongere broertje van de Franse sterspeler Raphael Varane.

Hij is een 21-jarige middenvelder die momenteel uitkomt op het tweede niveau van Spanje, bij Sporting Gijón. Het is echter nog maar de vraag of hij haalbaar is, want mede vanwege zijn tot medio 2027 doorlopende contract eist zijn werkgever een behoorlijke transfersom.

Afgelopen zomer stapte de rechtsbenige controleur nog transfervrij over van RC Lens (waar broer Raphaël ook ooit doorbrak) naar Gijón. Hij zou zo’n vijf miljoen euro plus een doorverkooppercentage moeten gaan opleveren, mocht Varane besluiten te willen vertrekken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *