FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Gevoel zegt me dat ik de juiste keuze heb gemaakt’

Ramiz Zerrouki is blij dat hij eindelijk Feyenoorder is. De Algerijnse middenvelder heeft een goed gevoel overgehouden aan de gesprekken met trainer Arne Slot. Hij denkt zich te gaan ontwikkelen onder zijn nieuwe oefenmeester.

Zerrouki moest er lang op wachten, maar donderdag werd hij eindelijk gepresenteerd bij Feyenoord. In zijn eerste interview als speler van de club spreekt hij lovend over Slot. “Je kent de verhalen, natuurlijk”, begint de Algerijns international tegenover de clubkanalen. “Ik heb hem ook gesproken. Dan heb je gewoon het gevoel dat het goed zit.”

“Ik denk dat ik me verder kan gaan ontwikkelen. Er zijn ook wel voorbeelden van spelers die dat al gedaan hebben onder hem”, gaat Zerrouki, die op Slot doelt, verder. “Ik kijk er gewoon naar uit en wil de volgende stap gaan zetten in mijn loopbaan.”

Dat Feyenoord volgend seizoen uitkomt in de groepsfase van de Champions League, maakt de gewenste transfer van Zerrouki nog iets mooier. “Het is natuurlijk een jongensdroom en ik kijk er heel erg naar uit om het veld op te komen. Alles rond die wedstrijden is iets wat ik nog niet ken, dus dat is echt iets om naar uit te kijken. Wat ik al zei: het is een jongensdroom die uit gaat komen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *