FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Nuchtere Feyenoorder: ‘Ik ben geen ster, verre van dat’

Santiago Gimenez is momenteel met Mexico actief in de CONCACAF Gold Cup. Gisteren werd er met 4-0 gewonnen van Honduras en de Feyenoord-spits kwam als invaller in het veld. Na de wedstrijd ging hij in gesprek met de Mexicaanse tak van FOX om te praten over zijn rol binnen het team.

Gimenez relativeert de ongekende status die hij geniet Mexico. “Ik ben geen ster, verre van dat.” De spits van Feyenoord is nuchter en ziet zichzelf ‘gewoon’ als onderdeel van de ploeg. “Mijn positie is hetzelfde als die van de anderen. Ik dien het team en probeer mijn best te doen als het mijn beurt is.”

Santi legt uit dat hij ondanks zijn populariteit nog niet op het niveau zit om naast zijn schoenen te gaan lopen. “Uiteindelijk ben ik niet in de positie van Hugo Sánchez of Rafa Márquez om een basisplaats op te eisen. We doen wat de coach zegt en staan er als het moet. Ik wil de fans graag terugbetalen op het veld. Dat is wat ze van me verwachten, dat ik doelpunten maak. Mijn doelpunt ging helaas niet door, maar ik was dichtbij. Laten we hopen dat-ie snel valt.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *