FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Goed nieuws voor Arne Slot en de Feyenoord-supporters’

Feyenoord wil de lijn van het afgelopen jaar de komende seizoenen gaan doortrekken. Er lonkt goed nieuws voor trainer Arne Slot en Het Legioen.

Voetbal International schrijft in een analyse: “Wie de selectie van Feyenoord doorneemt, ziet dat de club in feite weinig hoeft te doen. Niettemin beseft iedereen dat de markt onberekenbaar is, zodat Feyenoord voor iedere positie wel een alternatief achter de hand heeft. Los daarvan moet de club ook nog wat lopende dossiers oplossen. En de meest prangende vraag: mag trainer Arne Slot dit jaar wel fors investeren en het vertrek van Orkun Kökçü een-op-een vervangen? Krijgt hij de kans een steviger basis te leggen onder de prestaties?”

Feyenoord krijgt deze zomer de kans om dit te bewijzen, maar de eerste signalen zijn voorzichtig optimistisch te noemen. “Volgens insiders zal Feyenoord wel meer gaan investeren dan afgelopen jaar, maar blijft de club toch ook op de centen letten. Wanbeleid uit het verleden zorgt ervoor dat Feyenoord een buffer wil opbouwen voor als het een keer wat minder soepel gaat.”

Toch is de kans reëel dat Feyenoord deze zomer de portemonnee trekt. “Er is een fors bedrag beschikbaar voor aanvallende versterking”, zo concludeert VI. Gezien de huidige situatie is de conclusie in Rotterdams voordeel: “In dat licht lijkt Feyenoord een voorsprong te hebben op de concurrentie.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *