FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Speelschema bekend: Feyenoord, PSV en Ajax beginnen met thuisduel

Het speelschema voor het aankomende Eredivisie-seizoen is bekend. Ajax, PSV en Feyenoord beginnen allen met een thuisduel. Hier maken zowel het Algemeen Dagblad als De Telegraaf melding van.

Het belooft een interessant seizoen te worden. Waar Feyenoord het voor elkaar kreeg om Arne Slot in Rotterdam te houden, haalde PSV Peter Bosz als vervanger van Ruud van Nistelrooij en stelde Ajax Maurice Steijn aan. De topclubs zijn erop gebrand om aankomend voetbaljaar goed te presteren en beginnen voor het eigen publiek.

FC Volendam en Vitesse trappen op vrijdag 11 augustus om 20:00 uur af, waarna een dag later twee topclubs in actie komen. Allereerst neemt PSV het op zaterdag 12 augustus om 16:30 uur op tegen FC Utrecht. Om 18:45 uur is het vervolgens de beurt aan Ajax. De Amsterdammers ontvangen in de Johan Cruijff ArenA promovendus Heracles Almelo.

Regerend landskampioen Feyenoord voetbalt pas zondag. De Rotterdammers nemen het om 14:30 uur op tegen Fortuna Sittard, dat een uitstekend seizoen achter de rug heeft. Slot zal er alles aan doen om met zijn ploeg de 3 punten in de wacht te slepen en zo de eerste stap te zetten richting titelprolongatie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *