FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord stelt prijskaartje vast op minstens dertig miljoen’

Er is de nodige interesse in Feyenoord-sterkhouder David Hancko. Zo zouden Newcastle United en Napoli azen op zijn handtekening. Mocht hij een overstap maken dan willen de Rotterdammers minstens dertig miljoen euro voor hem vangen. Hier maakt de journalist Gianluca di Marzo melding van.

Hij groeide in het afgelopen seizoen uit tot een onmisbare schakel in het elftal van trainer Arne Slot. De 27-voudig international van Slowakije is volgens Transfermarkt inmiddels 25 miljoen euro waard, maar Feyenoord wil bij een vertrek van de sterkhouder een hogere transfersom zien. Vorige zomer kwam Hancko voor zes miljoen euro over van Sparta Praag. Dat bedrag moet nu vervijfvoudigd worden bij een vertrek uit De Kuip. Daarmee kan de linkspoot de Feyenoorder worden die voor de hoogste vaste transfersom vertrekt uit Rotterdam-Zuid.

Newcastle, dat deze zomer al Yankuba Minteh uitleende aan Feyenoord, zou momenteel het meest concreet zijn voor Hancko. Volgens 1908.nl werken de Rotterdammers sinds dit jaar samen met the Magpies, al is over die alliantie naar buiten toe nog niets gecommuniceerd. Newcastle is niet de enige Champions League-deelnemer met interesse, want ook Napoli heeft geïnformeerd naar de diensten van Hancko. Wel lijkt hij bij i Partenopei pas in beeld te komen na een vertrek van Kim Min-jae, die hoog op het lijstje staat bij Bayern München en Manchester United.

In het afgelopen seizoen kwam Hancko, die vastligt tot medio 2026, 45 keer in actie voor Feyenoord. Naast zowel Lutsharel Geertruida als Gernot Trauner toonde de Slowaak aan essentieel te zijn voor de Rotterdamse landskampioen. Ook in aanvallend opzicht leverde Hancko zijn bijdrage, met vier doelpunten en vijf assists. De mandekker behoort inmiddels tot de drie Feyenoorders met de hoogste marktwaarde. Santiago Giménez en Geertruida zijn de andere selectiespelers die volgens Transfermarkt minstens 25 miljoen euro waard zijn.

One thought on “‘Feyenoord stelt prijskaartje vast op minstens dertig miljoen’

  1. eindelijk een beetje normaal transferbedrag want wat zullen wij de kerel missen , 1 van de beste steunpilaren van dit Feyenoord

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *