FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Stadsgenoot meldt zich bij Feyenoord voor deal’

Lennard Hartjes leek zich te kunnen opmaken voor een huurperiode bij PEC Zwolle maar nu blijkt ook Excelsior voor hem in de race te zijn. Hier maakt het medium 1908 melding van.

Dat trainer Dick Schreuder dinsdagochtend is vertrokken bij PEC kan zomaar een kink in de Zwolse kabel vormen. “Hartjes kijkt ondertussen rustig verder en voerde reeds een eerste gepsrek met Niels van Duinen, de technisch directeur van stadsgenoot Excelsior. De Kralingers zijn op jacht en willen de deal voor de neus van promovendus PEC Zwolle wegkapen”, klinkt het.

Het gaat daarbij om een verhuur zonder koopoptie. Het kan de tweede keer worden dat Hartjes tijdelijk elders wordt gestald door Feyenoord, dat de twintigjarige middenvelder vorig seizoen stalde bij Roda JC. Bij de Limburgers was Hartjes voorgaand seizoen een vaste waarde en kwam hij tot 33 wedstrijden. Daarin scoorde de middenvelder twee keer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *