FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil toeslaan voor transfervrije speler’

Feyenoord is in gesprek met de belangenbehartigers van Timo Zaal. Hier maakt het medium 1908 melding van. De 19-jarige verdediger van SC Heerenveen loopt daar uit zijn contract.

Hij wordt in eerste instantie gehaald voor Feyenoord Onder 21, maar mocht het de Rotterdammers lukken om hem in te lijven dan kan hij ook naar FC Dordrecht. De kampioen van de Eredivisie stalt daar veel talenten voor aankomend seizoen. Zaal speelde tot nu toe vooral voor de opleiding van Heerenveen, maar hij mocht ook al drie keer invallen bij de hoofdmacht.

De gesprekken tussen Zaal en en SC Heerenveen liepen tot nu toe op niks uit. Zijn contract loopt tot eind juni, maar het lijkt erop dat hij een transfer gaat maken. Een sportschool waar Zaal vaak trainde, kondigde in een afscheidsbericht al aan dat de verdediger een mooie transfer gaat maken. Of dat ook daadwerkelijk naar Feyenoord is, wordt niet bekendgemaakt. De Rotterdammers lijken echter de belangrijkste gegadigde voor Zaal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *