FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot zet in op versterking voor drie posities’

Feyenoord-trainer Arne Slot wil deze zomer uitpakken met drie versterkingen. Er moeten twee nieuwe buitenspelers naar Rotterdam komen en een nieuwe mandekker. Hier maakt het Algemeen Dagblad melding van.

Daarnaast hebben ze geen concrete poging ondernomen voor Joshua Brenet.

Feyenoord haalde deze zomer drie nieuwe spelers in huis voor volgend seizoen. Het gaat om middenvelders Thomas van den Belt (PEC Zwolle) en Ramiz Zerrouki (FC Twente) plus Newcastle United-huurling Yankuba Minteh.

One thought on “‘Arne Slot zet in op versterking voor drie posities’

  1. OK, Make my Day hoeven wij ons in ieder geval niet meer het gehele seizoen te irriteren aan de buitenspelers die er het afgelopen seizoen stonden met hun one- man showtjes wat resulteerde in frustraties bij de overige spelers en supporters met uiteindelijk balverlies

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *