FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord reageert: ‘Uiteindelijk veel te duur om door te pakken’

Ricardo Pepi was voor Feyenoord gewoon te duur. Hier heeft directeur Dennis te Kloese melding van gemaakt. De Rotterdammers hadden ook interesse in hem maar ze vonden het totaal plaatje simpelweg te gortig.

Al tijdens het eind van het voorbije seizoen werd duidelijk dat de toekomst van Pepi in de top van de Eredivisie zou komen te liggen. Feyenoord en PSV waren voor de spits, die door FC Augsburg aan FC Groningen werd uitgeleend, in de race. Afgelopen week werd bekend dat de Eindhovenaren het verst voor Pepi wilden gaan en hem dan ook zullen verwelkomen.

Dat betekent dat Feyenoord met Pepi een boot heeft gemist, maar daar lijken ze in Rotterdam alles behalve van wakker te liggen. “Uiteindelijk was hij veel te duur”, begint Te Kloese in gesprek met het Algemeen Dagblad. De bestuurder heeft een duidelijk plan voor ogen. “We doen geen onverantwoorde dingen”, klinkt het.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *