FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil minimaal deze transfersom vangen voor sterspeler’

Het Duitse Red Bull Leipzig heeft verregaande interesse in Lutsharel Geertruida. Maar mochten ze daadwerkelijk willen doorpakken dan moet er minimaal 25 miljoen euro op tafel komen. Hier maakt De Telegraaf melding van.

Daarbij helpt het dat de verdediger in Rotterdam-Zuid nog vastligt tot medio 2025; Feyenoord hoeft hem deze zomer dus niet te verkopen om een transfervrij vertrek over een jaar te voorkomen.

Geertruida is niet de enige Feyenoorder waaraan getrokken wordt. Tweede spits Danilo staat in de belangstelling van het Schotse Rangers FC, maar een akkoord lijkt nog ver weg voor een overgang van de Braziliaan. Oussama Idrissi vertrok vooralsnog wél uit De Kuip; de huurling keert terug naar zijn werkgever Sevilla. Ook een andere huurling, Sebastian Szymanski, keert terug naar de club die hem afgelopen seizoen aan de Rotterdammers verhuurde, in zijn geval Dinamo Moskou. Slot bevestigde eerder deze week echter al dat de club hem graag langer zou willen huren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *