FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Eurpopese grootmacht overweegt zaken te doen met Feyenoord’

Een droomtransfer lonkt voor Feyenoord-doelman Justin Bijlow. Het Engelse Manchester United overweegt hem namelijk naar de Premier League te halen. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van.

David de Gea is al jarenlang de vaste nummer één van Manchester United, maar de Spanjaard ligt behoorlijk onder vuur. Dit weekend loopt hij zelfs uit zijn contract. Ondanks doorlopende gesprekken is het zeer de vraag of de geroutineerde doelman (32) op Old Trafford actief blijft.

Oud-Ajacied André Onana (Internazionale) is een serieuze optie voor Manchester United. Volgens 1908.nl geldt dat ook voor Bijlow. Er bestaat zelfs een mogelijkheid dat de Premier League-gigant deze zomer aanklopt om beide doelmannen in te lijven.

1908.nl schrijft: “Feyenoord maakt zich ondertussen op zijn beurt hard voor een contractverlenging van doelman Bijlow, die momenteel tot medio 2025 onder contract staat. Transfermarkt schat zijn marktwaarde in op vijftien miljoen euro.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *