FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Aanvullende eisen bemoeilijken nieuwe Feyenoord-deal’

Het is nog allerminst zeker of de Poolse middenvelder Sebastian Szymanski aankomend seizoen bij Feyenoord speelt. Aanvullende eisen uit het kamp van de speler zouden de deal bemoeilijken. Hier maakt het medium 1908 melding van.

Feyenoord en Szymanski zijn naar verluidt al een poosje rond op persoonlijk vlak. Zowel de club als de speler wil nog een seizoen met elkaar door. Het zijn de aanvullende eisen van het management van de speler die momenteel echter roet in het eten gooien, weet 1908.

De zaakwaarnemer van Szymanski vindt dat zijn cliënt een jaarsalaris van ruim twee miljoen euro dient te krijgen bij Feyenoord. ‘Deze aanvullende eisen zijn als donderslag bij heldere hemel aangekomen voor de club’, aldus 1908, dat daarmee doelt op de reactie van Feyenoord.

De club van trainer Arne Slot vindt een dergelijk salaris ‘té gortig’, zo is te lezen. Om die reden gaat de club nu op zoek naar een andere aanvallend ingestelde middenvelder. Feyenoord beschikt met onder andere Javairo Dilrosun al over een speler die op die positie uit te voeten kan, maar ook Dinamo Zagreb-speler Luka Ivanusec lijkt nog altijd een thema.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *