FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Opnieuw een versterking voor Feyenoord

Feyenoord heeft Jelle Goes aangesteld. Hij komt over van de FIFA en gaat in Rotterdam aan de slag als Recruitment & Development manager.

Op hun website schrijven ze er het volgende over: “De nieuwe functie van Recruitment & Development manager vloeit voort uit een herschikking van de voetbalafdeling, die steeds concretere vormen aanneemt en die Feyenoord binnenkort volledig zal uitrollen. Goes zal rechtstreeks rapporteren aan algemeen directeur Dennis te Kloese en in een ondersteunende rol leiding geven aan de jeugd- en seniorenscouting, technische ondersteuning bieden aan Feyenoord Academy en als klankbord fungeren voor Feyenoord Vrouwen 1.”

Algemeen directeur Dennis te Kloese is erg blij met de komst van Goes: “Het technische beleid dat de afgelopen jaren vorm heeft gekregen, willen we waarborgen en continueren. We zijn daarvoor op zoek gegaan naar het profiel dat in onze ogen aan de deels nieuwe organisatiestructuur zou moeten worden toegevoegd. Daarbij zijn we uitgekomen op een dragende functie, die voor het gehele voetbaldepartement de benodigde technische ondersteuning kan bieden op het gebied van scouting en talentontwikkeling. Jelle neemt, door de verschillende technische functies die hij de afgelopen jaren heeft bekleed, enorm veel kennis en ervaring met zich mee. Dat, aangevuld met zijn bevlogenheid, maakt hem een ideale kandidaat voor de manier waarop we graag zien dat deze functie wordt ingevuld.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *