FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Streng Feyenoord: ‘Wij zijn geen sociale instelling’

Justin Bijlow mag zich in de belangstelling heugen van de Engelse grootmacht Manchester United. Mochten de Engelsen daadwerkelijk voor hem doorpakken dan wil Feyenoord een hoge transfersom voor hem ontvangen.

“Dennis te Kloese heeft wel aangegeven dat er allerlei dingen op het bestuur afkomen en er belangstelling is voor meerdere spelers”, laat Marcel van der Kraan weten in de Kick-off podcast van De Telegraaf. “Hij zei wel: we zijn geen sociale instelling’. Daarmee doelde hij op het feit dat clubs in het buitenland denken dat ze bij Feyenoord spelers voor een prikkie kunnen ophalen.”

Bijlow kan de volgende toptransfer voor Feyenoord worden, maar Van der Kraan stelt dat het nog onduidelijk is wat Manchester United wil. “Ze kijken ook naar andere keepers om te zien wat hun salariseisen zijn en wat ze moeten kosten. Dat scheelt behoorlijk, want Bijlow wordt geschat op een bedrag tussen de twintig en 25 miljoen euro. Onana kost 60 miljoen, de keeper van Porto kost 64 miljoen. Dat zijn absolute topkeepers maar minimaal drie keer zo duur als Bijlow.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *