FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoorder moet Van Dijk opvolgen bij Liverpool’

Bij de Engelse grootmacht Liverpool denken ze alvast na over een potentiele opvolger voor Virgil van Dijk. De mandekker van wereldklasse wordt ook langzaamaan een dagje ouder.

Volgens journalist Grizz Khan en de Liverpool Echo is niemand minder dan Dávid Hancko van Feyenoord serieus in beeld bij de Reds. Er zou zelfs al een navraag in Rotterdam zijn gedaan betreft de vraagprijs.

Hancko liet zelf recent nog weten dat hij graag met Feyenoord de Champions League in wil, maar nu na SSC Napoli ook Liverpool serieuze belangstelling voor de Slowaak heeft, is het nog maar de vraag of dat daadwerkelijk gaat gebeuren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *