FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Tientallen miljoenen geboden op Feyenoorder’

Feyenoord heeft een tweede bod ontvangen van RB Leipzig voor Lutsharel Geertruida. Hier maakt het Algemeen Dagblad melding van. Het zou gaan om een bedrag van rond de twintig miljoen euro.

Vorige week meldde Leipzig, dat zich dolgraag wil versterken met Geertruida, zich in De Kuip. Feyenoord zei toen ‘nee’ tegen het eerste aanbod. Dinsdagmiddag werd duidelijk dat Die Roten Bullen een tweede bieding van twintig miljoen euro hebben gedaan. In een eerder stadium dacht FC Barcelona tussen de tien en vijftien miljoen wel een mooi bedrag te vinden voor de Oranje-international.

Algemeen directeur Dennis te Kloese gaf al aan eigenlijk de zelf opgeleide Geertruida niet te willen verkopen. Zeker nadat Orkun Kökcü al vertrok uit Rotterdam-Zuid en andere sterkhouders interesse genieten van Europese topclubs. Mogelijk voelt Feyenoord zich genoodzaakt bij een enorm bod toch mee te denken met Geertruida. Het is de vraag of twintig miljoen voldoende is, volgens Transfermarkt is de stopper al 25 miljoen euro waard.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *