FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Vorig jaar kon hij echt de overstap maken naar Feyenoord’

Joshua Brenet is momenteel in onderhandeling met een andere club. Hier maakt clubwatcher Leon Ten Voorde melding van. “Er worden heel veel clubs aan hem gelinkt, en dat wordt ook wel gevoed door: hoe meer namen we droppen, hoe interessanter het lijkt. Die gaat weg, die gaat absoluut weg. Die mag van FC Twente ook weg.”

Ten Voorde vervolgt: “Er is wel een discussie: heeft hij een clausule of niet? Brenet zegt dat hij een clausule heeft en bij FC Twente zeggen ze: er is geen sprake van een clausule, maar we gaan ons wel heel soepel opstellen bij een vertrek. Uiteindelijk zal hij voor zo’n 1,3 miljoen euro weggaan, denk ik.”

“Hij had vorig jaar bijgetekend voor twee jaar en dat was best wel verrassend. Toen kon hij echt naar Feyenoord en heeft hij voor FC Twente gekozen. Toen hebben ze wel met elkaar om de tafel gezeten van: als er volgend jaar een club komt, dan gaan wij ons soepel opstellen”, aldus Ten Voorde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *