FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat de strijd aan met Atletico Madrid’

Feyenoord strijd momenteel met Atletico Madrid om de handtekening van Jonathan Varane. Hij is het 21-jarige broertje van Raphael Varane en speelt voor Sporting Gijon.

Hij kwam afgelopen zomer transfervrij over van het Franse RC Lens, de club waar ook zijn oudere broer zijn loopbaan begon. In zijn eerste seizoen in Spanje begon hij bij de reserves, maar maakte hij in januari zijn debuut in het eerste elftal. Uiteindelijk kwam Varane tot zeventien competitiewedstrijden in het shirt van Gijon en eentje in het toernooi om de Copa del Rey.

Toch waren die achttien potjes genoeg om de aandacht van meerdere topclubs te trekken. Volgens AS is de jongere Varane namelijk ook op de radar van Atlético Madrid en Benfica verschenen. De krant weet wel waarom: “Hij is een fysiek sterke speler met een goede pass in beide benen (al is hij van nature rechts). Bovendien is hij ondanks zijn jonge leeftijd een persoonlijkheid in de kleedkamer en toont hij karakter op het veld”, zo worden zijn kwaliteiten samengevat.

Atlético zou in Varane een mogelijke toekomstige opvolger van middenvelder Koke zien. De club zou zelfs een eerste bod van zo’n twee miljoen euro in Gijon hebben neergelegd. Dat zou echter van tafel zijn geveegd door de club, die minimaal vijf miljoen euro zou verlangen voor de middenvelder.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *