FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord maakt progressie en is stap dichter bij’

Het ziet ernaar uit dat Feyenoord ook het komende seizoen kan beschikken over Sebastian Szymański. Hier maakt het medium 1908 melding van. Het gaat namelijk de goede kant op met de onderhandelingen. Hij zou zijn aanvullende eisen voor een deel hebben herzien, waardoor Feyenoord een nieuw bod heeft gedaan.

Als de Pool de aanbieding van Feyenoord accepteert, dan is het zo goed als zeker dat Szymański ook komend seizoen in Rotterdam te bewonderen is. De linkspoot heeft zelf al een persoonlijk akkoord bereikt, maar zijn zaakwaarnemers stelden nog aanvullende eisen. Zijn entourage lijkt echter daar gedeeltelijk van af te zien, waardoor een deal nu wel met Feyenoord nu wel er aan zit te komen.

De Pools international gaf eerder al aan graag bij Feyenoord te willen blijven. Door de gestelde regels van de FIFA is het voor de clubs ook een stuk makkelijker om opnieuw spelers te huren van Russische clubs. Door de nog slepende oorlog tussen Rusland en Oekraïne is de regelgeving soepeler voor het laten gaan van buitenlandse spelers. Szymanski was vorig seizoen een belangrijke schakel voor Feyenoord en scoorde tien keer in veertig wedstrijden. Ook was de middenvelder nog zevenmaal aangever.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *