FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoorder kiest voor lucratieve overstap naar het Midden-Oosten’

Mohamed Taabouni zet zijn loopbaan naar alle waarschijnlijkheid voort in Qatar. Hier maakt Voetbal International melding van. Hij daar in de Super League gaan spelen voor een nog onbekende club.

Naar verluidt houdt Feyenoord ook nog een som met geld aan de transfer over. Taabouni is in het bezit van een contract tot de zomer van 2024 en zal moeten worden afgekocht. Daar zullen enkele tonnen genoeg voor zijn.

Het zou betekenen dat de 21-jarige Taabouni na één seizoen in Rotterdam al de deur achter zich dichttrekt. De Nederlander met Marokkaanse roots werd afgelopen zomer transfervrij van AZ overgenomen door Feyenoord. Onder Arne Slot kwam hij in het kampioensseizoen sporadisch aan spelen toe: vijf keer mocht hij invallen in de Eredivisie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *