FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Promovendus wil uitpakken met voormalig Feyenoorder’

PEC Zwolle wil zich deze zomer gaan versterken met Mark Diemers. De twee partijen zouden volgens Voetbal International in gesprek zijn  over een samenwerking. De middenvelder is momenteel transfervrij.

Het contract van de 29-jarige Diemers liep deze zomer af bij Feyenoord. De middenvelder werd afgelopen seizoen verhuurd aan FC Emmen, speelde een prima seizoen, maar degradeerde met de club uit Drenthe. Toch blijft Diemers mogelijk alsnog in de Eredivisie.

PEC Zwolle is hard op zoek naar versterkingen op met middenveld, mede door de transfer van Thomas van de Belt naar Feyenoord. De Blauwvingers zijn daarbij uitgekomen bij Diemers. PEC weet dat er meer geïnteresseerden zijn voor de middenvelder, maar hoopt de komst van Diemers snel af te ronden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *