FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Harde klap lonkt voor Feyenoord’

Fenerbahce heeft zich in de strijd gemoeid om de Poolse middenvelder Sebastian Szymanski. Hier maakt het Turkse medium A Spor melding van. Ze hopen te profiteren van de situatie nu de speler aanvullende eisen heeft gesteld aan de Rotterdammers.

Woensdag werd duidelijk dat toptalent Arda Güler een transfer gaat maken, zeer vermoedelijk naar Real Madrid. Zo heeft de Turkse grootmacht een nieuwe nummer tien nodig, en Szymanski zou dat gat goed kunnen opvullen. Volgens de berichtgeving denkt Fener aan een permanente transfer; het kost zo’n tien miljoen euro om de koopclausule in zijn contract bij Dinamo Moskou te lichten.

Feyenoord zou inzetten op een nieuwe huurdeal. Door de opgestelde FIFA-regels rond buitenlandse spelers in Oekraïne en Rusland, kan dat makkelijker bewerkstelligd worden dan gebruikelijk. Met de geschatte marktwaarde van achttien miljoen euro van de Pool, is het definitief vastleggen van de aanvallende middenvelder ook een goede deal. Szymanski maakte vorig seizoen indruk met negen treffers en vier assists in 29 Eredivisie-duels.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *