FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord moet nu serieus gaan vrezen’

Feyenoord moet er rekening mee houden dat Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida deze zomer zullen gaan vertrekken. Hier maakt RTV Rijnmond melding van.

In de eerste Podcast Feyenoord van RTV Rijnmond vertelt Feyenoord-watcher Dennis van Eersel te vrezen dat Orkun Kökcü niet de enige speler zal zijn die deze zomer vertrekt uit Rotterdam. “Menig supporter zal maandag naar 1908 gaan met de hoop om Geertruida en Bijlow nog te zien. Als je hoort welke clubs geïnteresseerd zijn en wat voor geld ermee gemoeid is en als het nu al speelt, is het geen gekke gedachte dat de clubs er wel uitkomen.”

Rechtbankverslaggever Paul Verspeek, die te gast is, heeft wel een voorkeur voor welke speler komend seizoen nog in Rotterdam moet blijven. “Geertruida. Er zijn betere keepers dan Bijlow in de Eredivisie, Unnerstal bijvoorbeeld. Over Geertruida was ik tot vorig jaar een beetje onzeker. Toen hij de plek van Trauner moest overnemen, ging het crescendo. Ik hoop echt dat hij uit clubliefde nog een jaar langer bij de club blijft, net zoals Kökçü vorig jaar.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *