FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot is streng voor deze drie Feyenoorders’

Feyenoord speelde gisteren een oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle en wist met 3-1 te winnen. Trainer Arne Slot is momenteel bezig met het formeren van het perfecte elftal en voor een aantal spelers betekend dit slecht nieuws.

Naoufal Bannis heeft geen toekomst bij Feyenoord en voor Minteh was het lekker om in zijn eerste wedstrijd meteen te scoren”, zo legt Slot uit aan het Algemeen Dagblad. Over Minteh is Slot goed te spreken. “Zijn start was veelbelovend. Hij liet goede dingen zien, al leed hij ook balverlies waar PEC de 2-1 uit kon maken. Maar het zag er goed uit”, zo oordeelde de oefenmeester na de eerste test van het seizoen 2023-2024.

Slecht nieuws dus voor Bannis, maar ook een aantal teamgenoten mag aan de bak. Volgens het AD ziet de technische staf van Feyenoord nog geen basisspeler in Ezequiel Bullaude. Ook over Neraysho Kasanwirjo is Slot duidelijk: “Neraysho moet nog stappen zetten om bij het niveau te komen dat wij nastreven.”

One thought on “‘Arne Slot is streng voor deze drie Feyenoorders’

  1. Neraysho lijkt op een wild rennend paard, begrijp helemaal niets van deze aankoop

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *