FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord strijd met AC Milan om aanvalsleider’

De Italiaanse grootmacht AC Milan heeft zich in de strijd gemengd om Emanuel Emegha. Hier maakt het medium Corriere dello Sport melding van. In een eerder stadium werd bekend dat ook Feyenoord aast op zijn handtekening.

Hij heeft nog een contract tot medio 2026 bij zijn huidige club, SK Sturm Graz. AC Milan ziet in de Nederlander een welkome versterking voor de spitspositie. Volgens het Italiaanse medium verwacht de nummer vier van de Serie A van afgelopen seizoen een deal te kunnen sluiten voor een bedrag tussen de tien en vijftien miljoen euro.

Na enkele sterke seizoenen bij Sparta vertrok Emegha naar Antwerp FC. Na een kort verblijf in België werd hij verkocht aan Sturm Graz. In Oostenrijk was hij in 36 wedstrijden goed voor tien doelpunten en vijf assists.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *