FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord verrast enorm en heeft gewilde speler binnen’

Thomas Beelen zet zijn loopbaan voort bij Feyenoord. De gewilde mandekker wordt overgenomen van promovendus PEC Zwolle. Hij leek lange tijd voor PSV te kiezen maar de Rotterdammers wisten de strijd toch te winnen.

PEC Zwolle schrijft op haar website: “Thomas Beelen maakt op korte termijn de overstap naar Feyenoord. De landskampioen heeft met PEC Zwolle een akkoord bereikt over een transfer van de 22-jarige centrale verdediger en verwacht de laatste details op korte termijn af te kunnen ronden. In een later stadium meer over de overgang van Beelen naar Rotterdam.”

Eerder plukte Feyenoord ook al Thomas van den Belt weg uit Zwolle. Beelen maakte in het seizoen 2021-2022 zijn debuut voor PEC Zwolle en brak afgelopen seizoen definitief door. De verdediger had een belangrijke rol in de promotie naar de Eredivisie. Ook AZ en FC Twente toonden onlangs interesse, maar zij visten al in een eerder stadium achter het net.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *