FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord vreest voortijdig vertrek en gaat gesprek aan’

Feyenoord is de gesprekken gestart met Quilindschy Hartman over een nieuw contract. De vleugelverdediger brak afgelopen seizoen door bij ‘De Stadionclub’ en heeft er nog een verbintenis tot medio 2025.

In 2022 zette hij voor het laatst een krabbel onder een contract. Ruim een halfjaar later wil Feyenoord het contract van de vleugelverdediger opnieuw openbreken. De Rotterdammers willen Hartman langer aan zich binden, nadat hij vorig seizoen zijn definitieve doorbraak beleefde, klinkt het. Naar verluidt heeft de speler al een voorstel op zak. Hij zou zich voor nog twee seizoenen kunnen verbinden aan Feyenoord.

In augustus vorig jaar maakte Hartman, na langdurig blessureleed, zijn debuut in de hoofdmacht van Feyenoord. Daarna ging het hard. Hij speelde aanwinst Marcos López uit de basis en maakte voor het eerst zijn opwachting voor Jong Oranje. In totaal kwam hij tot 33 optredens, twee goals en vier assists. Het kampioenschap was de absolute bekroning op de doorbraak van Hartman.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *