FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoorder: ‘Dit seizoen hoop ik op meer minuten’

Neraysho Kasanwirjo maakte in de winterstop de overstap van FC Groningen naar Feyenoord. Hij werd kampioen met zijn nieuwe werkgever maar zat veelal op de reservebank. Aankomend seizoen moet dat gaan veranderen.

Hij deed zaterdag mee tegen PEC Zwolle (3-1) en na afloop van dat oefenduel verscheen hij voor de camera van RTV Rijnmond. “We hebben ervan genoten en nu is het weer tijd om te richten op het voetbal”, zei hij over zijn vakantie. “Ik ben met mijn familie een paar dagen naar Suriname geweest en daarna heb ik nog een vakantie met Lutsha mogen meemaken. Nu kan ik weer focussen op het voetbal.”

Hij moest het in het voorbije voetbaljaar dus doen met een invalbeurtje hier en daar… “Als je hier komt merk je wel dat je nog wat dingen moet veranderen. Gedurende het seizoen merk je steeds dat alles beter gaat. Je traint beter, je wordt fitter en kan beter aanhaken. Nu is er de kans om te spelen en zijn de kaarten opnieuw geschud. Nu moet ik mezelf zo goed mogelijk laten zien.”

“Vorig seizoen ben ik midden in het seizoen gekomen en dan is het lastig om je plekje te vinden, want het team stond er al”, voegde Kasanwirjo daaraan toe. “De trainer wilde gewoon kampioen worden dus dan ging die het ook op dezelfde manier blijven doen. Nu hoop je op meer speelminuten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *