FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord haalt stekker uit onderhandelingen voor toptarget’

Feyenoord lijkt mis te grijpen in de strijd om Luka Ivanusec (24). De Kroatische vleugelaanvaller zou namelijk niet te betalen zijn voor de Rotterdammers. Hier maken verschillende media uit Kroatie melding van.

Zijn werkgever Dinamo Zagreb zou een vaste prijs hanteren, van twaalf miljoen euro en dat is voor Feyenoord te gortig. Ze hebben dan ook besloten om de stekker uit de onderhandeling te halen. Zagreb wil vooralsnog niet zakken in de vraagprijs, sowieso niet tot aan de wedstrijden in de voorronde van de Champions League. En daar gaat Feyenoord dan weer niet op wachten.

Afgelopen maand stond hij met zijn thuisland in de Nations League tegenover het Nederlands elftal, waarbij hij zowel tegen Oranje als in de finale tegen Spanje in het basisteam stond. De 24-jarige Ivanusec speelde daarbij twee uitstekende duels. Trainer Arne Slot zei recent nog over hem: “Ivanusec is een heel interessante speler. We gaan zien of zijn komst haalbaar is”, laat Slot dan ook weten. “Maar we hebben meer ijzers in het vuur.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *