FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Hij ziet een avontuur bij Feyenoord zitten, maar is te duur’

Arnaut ‘Danjuma’ Groeneveld zou een verhuur aan Feyenoord komend seizoen wel zien zitten. Dit weet De Telegraaf te melden. Alleen is de aanvaller van Villarreal op dit moment niet te betalen voor de Rotterdammers.

De Spaanse club verlangt een miljoenenbedrag voor de huurperiode en dat vindt Feyenoord in deze fase onverantwoord’, schrijft de ochtendkrant. Naar verluidt staat Danjuma ook in de belangstelling van verschillende ploegen uit de Premier League. De meervoudig Oranje-international zou graag wekelijks minuten maken en deze kans kan hij krijgen in Rotterdam-Zuid.

Feyenoord-directeur Dennis te Kloese en hoofdtrainer Arne Slot hebben volgens De Telegraaf al een gesprek gevoerd met Danjuma. Het gesprek was positief, maar onder de huidige financiële voorwaarden kunnen de Rotterdammers geen zaken doen met Villarreal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *