FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoorder: ‘Als ik goed in m’n vel zit, hoor ik makkelijk bij de eerste elf’

Javairô Dilrosun werd afgelopen seizoen als topaankoop binnengehaald bij Feyenoord. De aanvaller begon goed maar eindigde uiteindelijk als wisselspeler. Aankomend seizoen wil hij zich gaan revancheren bij de landskampioen. In een gesprek met ESPN blijkt hij hier alvast op vooruit.

“Je moet altijd in de spiegel kijken. Dan zie ik dat ik soms niet snel genoeg omschakel naar balverlies en dat ik offensief ook wat scherper moet zijn in de omschakeling. Zulke dingen ga je zien als je op vakantie bent”, vertelt Dilrosun, die de tijd heeft genomen om te analyseren wat beter moet. “Als je minder speelt of op bank zit, dan moet je als je de minuten krijgt alles laten zien wat je in huis hebt. Nu is het aan mij om scherp te zijn in de voorbereiding m’n plekje te veroveren, en ook te behouden.”

Dat Feyenoord bezig is met de Kroaat Luka Ivanusec, weet ook Dilrosun. Maar dit maakt de linksbenige aanvaller niet nerveus. “Ik ben zelfverzekerd en heb vertrouwen. Als het team er beter van wordt, heet ik hem (Ivanusec, red.) welkom. Maar ik weet van mezelf dat als ik goed in m’n vel zit, ik makkelijk bij de eerste elf hoor. Aan mij is het om dat nu te laten zien in trainingen en wedstrijden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *