FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Zevenvoudig international kost Feyenoord acht miljoen’

Feyenoord heeft een oogje op Arsen Zakharyan. Volgens De Telegraaf willen de Rotterdammers serieus werk maken van hem. Hij heeft nog een contract voor een jaar bij het Russische Dinamo Moskou.

De Rotterdammers moeten opzoek naar een nieuwe nummer tien, nu Sebastian Szymanski niet terugkeert. De Pool wil definitief weg uit Rusland en staat op het punt te verkassen naar Turkije. Zakharyan is concreet in beeld om Szymanski op te volgen, meldt de ochtendkrant. De zevenvoudig international van Rusland heeft nog een eenjarig contract bij Dinamo Moskou en is daarom goedkoper dan Szymanski.

Szymanski zou vijftien miljoen euro moeten kosten en dat bedrag is voor Feyenoord niet op te hoesten. Voor Zakharyan moeten de Rotterdammers zo’n acht miljoen euro betalen. Feyenoord roert zich flink op de transfermarkt. Behalve Zakharyan is ook Luka Ivanusec, linksbuiten van Dinamo Zagreb, nadrukkelijk in beeld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *