FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Zolang Slot hier werkt, ben ik technisch directeur’

Dennis te Kloese blijft dit seizoen zowel de technisch directeur als algemeen directeur bij Feyenoord. Het lijkt de beleidsbepaler namelijk niet handig om iemand tussen hem en Arne Slot te zetten.

“Als Arne Slot wél was vertrokken, dan was de structuur zo inrichten zoals nu is gebeurd geen optie geweest”, laat Te Kloese optekenen door het Algemeen Dagblad. “En mocht Arne ooit vertrekken, dan kijken we er zeker opnieuw naar. Maar mét Slot aan boord leek het mij niet handig om er een technisch directeur met eigen ideeën tussen te zetten.”

Te Kloese heeft een deel van zijn takenpakket overgedragen aan Jelle Goes, manager Recruitment & Development, en Mark Ruijl, manager Global Football. Op die manier kan hij zich meer richten op de A-selectie. “Zolang Slot hier werkt, ben ik dus technisch directeur”, aldus Te Kloese. “Arne is een toptrainer. En de manier waarop wij samenwerkten, dat liep volgens mij gewoon goed. Dan zet je er niet iemand tussen. Dat werkt volgens mij niet.”

“Of een speler komt of niet , dat beslis ik”, legt Te Kloese de samenwerking met Slot uit. “En ook of wij een speler verkopen. Maar er is zeker overleg met Arne Slot, uiteraard. En er is een raad van commissarissen. Het is echt niet zo dat ik wakker word en kan zeggen: zo, die gaan we vandaag eens even verkopen voor die en die prijs. Ik ben geen ‘Don Corleone’, die alle macht heeft bij deze club.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *