FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord kan hem voor minder dan marktwaarde oppikken’

Feyenoord heeft haar vizier nog altijd gericht op de Kroatische vleugelflitser Luka Ivanusec. En daarom hebben ze al tweemaal een bod uitgebracht bij zijn club Dinamo Zagreb.

Feyenoord-watcher Dennis van Eersel zegt er het volgende over: “Feyenoord wil hem voor aan de linkerkant, of op het middenveld waar hij ook kan spelen”, zo vertelt Van Eersel vrijdag bij de Feyenoord-podcast van Rijnmond. “Feyenoord is concreet voor hem.”

“Zijn marktwaarde is rond de 15 miljoen, maar Dinamo Zagreb accepteert minder dan dat ook. Mijn inschatting is dat beide partijen elkaar gaan vinden. Of dat voor de start van de competitie zal zijn weet ik niet, omdat zij hem graag nog net even gebruiken in de voorrondes van de Champions League”, aldus Van Eersel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *