FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Tweede Feyenoorder onderweg naar Qatar’

In navolging van Mohamed Taabouni staat ook Naoufal Bannis voor een avontuur in Qatar. Hier maakt Voetbal International vandaag melding van. De 21-jarige aanvaller kwam er bij Feyenoord niet aan te pas.

Hij speelde in de jeugd van ADO Den Haag en Feyenoord, maar een doorbraak in De Kuip zat er de laatste jaren niet in. Hij werd al verhuurd aan FC Dordrecht, NAC Breda en FC Eindhoven. Voor die laatste club was hij afgelopen seizoen negen keer trefzeker en gaf hij drie assists in de Keuken Kampioen Divisie.

Genoeg om zich in de plannen van Feyenoord en trainer Arne Slot te spelen was het niet, maar hij speelde zich wel in de kijker bij andere clubs. Volgens VI was er ook interesse uit andere landen voor Bannis, maar hij kiest voor de Qatar Stars League. Voor welke club de spits daar gaat spelen, is nog niet bekend.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *