FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

VI: Feyenoorder tekent voor drie jaar bij deze club

Mohamed Taabouni gaat Feyenoord definitief verlaten. Hij tekent een lucratief contract voor drie seizoenen bij het Qatarese Al-Arabi. Hier maakt Voetbal International melding van.

Hij doorliep de jeugdopleiding van AZ, maar volgde Arne Slot vorig jaar zomer naar Feyenoord. Met zeven officiële optredens had hij een gering aandeel in het kampioenschap van de Rotterdammers. Voor komend seizoen nam het perspectief niet toe in De Kuip.

Voor Taabouni waren verschillende clubs in de race. Excelsior wilde hem verleiden tot een transfer binnen Rotterdam, waar ook het Oostenrijkse Rapid Wien en het Deense Viborg FF interesse toonden. Volgens Voetbal International heeft het sportieve en financiële plaatje van Al-Arabi echter de doorslag gegeven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *