FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord heeft nog geen bod ontvangen’

David Hancko is op de hoogte van de transfergeruchten die er rond hem spelen. Zo zouden Napoli en Newcastle United in de markt zijn voor de sterkhouder van Feyenoord. Hij benadrukt wel dat de Rotterdammers nog geen bod voor hem hebben ontvangen.

Tegenover de camera van ESPN zegt hij. “Ja, er gaan geruchten rond die mij ook bereiken”, laat de 25-jarige linkspoot optekenen door ESPN. “Maar er is geen één bod gedaan. Dus daar focus ik me nu ook niet op.”

Hancko, die wegens zijn interlandverplichtingen later aansloot in de voorbereiding, merkt dat de lat meteen hoog ligt bij Feyenoord. “Iedereen vecht voor zijn plek in het elftal. Dus dat is alleen maar goed. Iedereen heeft zijn doelstellingen, maar die hebben we ook als team. We hebben veel druk op ons liggen en de verwachtingen zijn hoog. Dat is nu niet waar we mee bezig moeten zijn. Het belangrijkste is dat we nu zo fit mogelijk worden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *