FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot wil geld zien rollen bij Feyenoord

Arne Slot is gematigd tevreden over de aankopen dit seizoen. Ramiz Zerrouki, Thomas Beelen, Thomas van den Belt en Yankuba Minteh werden al binnengehaald maar de oefenmeester wil meer. Na het kampioenschap is er namelijk sprake van een nieuwe realiteit bij de Rotterdammers.

Er zal flink geinvesteerd moeten worden om de selectie Champions League-waardig te maken. Het vertrek van Orkun Kökcü naar Benfica is inmiddels opgevuld met de komst van Zerrouki en Van den Belt. Toch staat er nog wel wat te gebeuren in Rotterdam-Zuid. Door het vertrek van Sebastian Szymanski naar Fenerbahce en de terugkeer van Oussama Idrissi naar Sevilla zal Feyenoord op zoek moeten gaan naar een nieuwe linksbuiten en aanvallende middenvelder.

Volgens Slot ligt de prioriteit dan ook op die twee posities: “Het geld hebben we al verdiend, nu is het een kwestie van goed uitgeven. Wij hebben niet veel nodig om door te stoten.” In deze zoektocht kwam Feyenoord onder meer uit bij Arnaut Danjuma, maar de Oranje-international van Villarreal bleek te duur te zijn. Kroatisch international Luka Ivanusec van Dinamo Zagreb is nog wel in beeld, evenals Arsen Zakharyan van Dinamo Moskou.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *