FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord biedt tien miljoen, maar is niet genoeg’

Feyenoord wil zich deze zomer graag versterken met de Kroatische aanvaller Luka Ivanusec. Alleen zullen de Rotterdammers erg ver moeten gaan om dit te bewerkstelligen.

Volgens het medium Jutarnji hebben ze een tweede bod neergelegd bij Dinamo Zagreb van tien miljoen euro. Maar hier gaan ze niet mee akkoord. Ze willen minimaal twaalf miljoen euro voor hem hebben, en hem het liefst pas na 15 augustus (wedstrijden in voorronde Champions League) verkopen.

“Feyenoord wil hem voor aan de linkerkant, of op het middenveld waar hij ook kan spelen”, zei clubwatcher Dennis van Eersel van RTV Rijnmond vorige week al eens. “Feyenoord is concreet voor hem. Zijn marktwaarde is rond de 15 miljoen, maar Dinamo Zagreb accepteert minder dan dat ook. Mijn inschatting is dat beide partijen elkaar gaan vinden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *