FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoorder heeft duidelijke boodschap voor zaakwaarnemer’

Marcus Pedersen kijkt uit naar het nieuwe seizoen met Feyenoord. Hij kan niet wachten om te gaan spelen in de Champions League, en heeft er in zijn vakantie dan ook alles aan gedaan om fit te blijven.

”Ik had een heupblessure en moest herstellen om op tijd fit te geraken voor de voorbereiding, waardoor ik maar twee weekjes vrij heb gehad”, vertelt de Noor in gesprek met De Telegraaf. ”Daarin heb ik voor mezelf getraind om honderd procent fit te worden. Dat ben ik nu. Ik voel dat ik hier voor mijn plek kan gaan komend seizoen.”

Hij wordt in de wandelgangen in verband gebracht met een uitgaande transfer. De verdediger heeft de berichtgeving ook meegekregen. ”Maar er is niks concreets. Het zijn slechts geruchten. Mijn hoofd is volledig bij Feyenoord. We gaan de Champions League in, dat is ook voor mij een droom. Ik heb mijn zaakwaarnemers ook gezegd dat ik niets wil horen, omdat ik mijn focus op het veld wil hebben.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *